Onlinekurser

Rida online? Jajemän!

För dig som tycker Jag bor för långt bort, så håller jag även träningar online. Du har antingen eget system som filmar, eller har någon som filmar under tiden du rider med en örsnäcka så jag kan prata med dig samtidigt. Detta har visat sig vara väldigt populärt just under coronapandemin, då många inte gärna vill åka - eller bor för långt bort. Ett tryggt sätt för dig att få den hjälp du behöver - när du behöver -  utan att behöva åka någonstans.

Träning online ligger på 350 kr á 45 minuter. Priset är billigare än sedvanlig lektion, då det inte riktigt blir samma grej som att stå på ridbana eller i ridhus, men fungerar alldeles utmärkt. Eftersom det sker online så innebär det också att jag har större möjlighet att ställa upp med kort varsel. Kundgaranti på lektion inom 24 h. Träningsschema

Jag säljer även 30-dagars träningsschema för 1250:- där det ingår en start-up. Antingen bokar du ett telefonsamtal och talar om för mig vad du behöver hjälp med, vart i utbildning du är med din häst, eller så kör vi en sedvanlig fysisk lektion - eller online - för att starta upp och få ett bra schema som är anpassat individuellt för just dig och din häst. Detta lämpar sig egentligen för alla - allt från skogsryttare till tävlingsryttare, eller kanske bara för dig som har fastnat i fantasin och behöver lite tips på övningar att göra hemma på ridbanan. Mycket av det schemat innehåller stärkande övningar för att även bygga balans och självförtroende - allt i livet handlar inte om bara galopp. Det som är viktigt är balans mellan häst och ryttare - och att bibehålla den träningen och balansen för en stark och hållbar häst. 
Självklart går det även att köpa schema för dig som har unghäst, som vill jobba mer från marken med olika övningar för att starta upp inför inridning. Det enda du behöver är viljan att lära och en häst att jobba med. Resten sköter jag åt dig. 
Alla scheman är lättlästa, lätt att ta med sig och skickas både per mail eller post om man vill. Vissa övningar är rent av handritade för bättre förståelse, då en del behöver titta istället för att läsa. 
Här finns inga problem - bara lösningar! 

Välkommen!