KUNDREFERENSER

"Kajsa-My - Tränaren med både kunnandet och hjärat.

Kajsa-My Stein har jag haft samarbete med sedan 2014 då hon fick min hingst All Dun Turmeric till sig för att kunna träna honom som hingstämne i framtiden när han var 1,5 år gammal. Första året endast som inckorderad unghäst då jag inte hade möjlighet att hålla hingst hemma själv just då. 

Långsiktighet och långsam uppbyggnad för att bli en stark häst var mitt krav och det har hon verkligen levt upp till! Hon har jobbat honom med hållbarhet som främsta mål och byggt upp honom från start till där han är idag.
Hon har även haft flera andra av mina unghästar hos sig för igångsättning och inridning och det är med mitt största förtroende jag lämnar mina hästar hos henne - reslutatet är alltid bra!

Träning i rätt takt (dvs, inte för tidigt) och så att hästen förstår varje steg på vägen innan den går vidare i sin utbildning.

Kajsa-My är också en tränare som ser till hästens bästa och även ställer upp på människor - hon har ett hjärta av guld"


Katarina Solberger Gustafsson

"Kajsa-My är riktigt duktig på att utbilda både häst och ryttare, oavsett om du vill rida engelskt eller western.
Det hon har åstadkommit med min häst på bara en vecka fick mig tårögd av glädje"


Susanne Toivonen

"Jag har känt till Kajsa-My sedan den dagen hon satte fötterna här på jorden. Jag kände hennes mamma ganska väl genom SPHA, så hon har med sig grunden från första början och skolats in att bli en duktig hästtränare.
Det gedigna intresse hon har för hästar har hon visat så många gånger genom åren, som inte alltid varit så lätta. Stuntals väldigt tuffa.
Att vara dotter till en karismatisk mamma som Gun-Britt Blomdahl har haft både positiva och negativa sidor.
Kajsa-My har dock förvaltat sin mors positiva sidor och hästkunnande mycket väl tycker jag."

Krister Vauhkonen

BounceCreekRanch

"För många år sedan träffade jag en tjej som hette Kajsa-My, vars mamma höll på med painthästar, vi blev vänner för livet direkt även om vi inte sågs så ofta, men telefon fanns ju.
Kajsa-My fick in mig på paint hästarna och sen dess älskar jag dom, hon har lärt mig jättemycket och kommer säkert att fortsätta göra det, lära för livet.
En hel flock hästar har jag också köpt av henne, kajsa-my har verkligen satt spår i mig angående westernridningen och jag kan bara säga tack tack för den rikedom av lärdom du gett mig!

Jag säger bara, Kajsa-My är en envis jävel och ger sig aldrig, vill man komma någonstans skall man inte ta ridningen för given, utan hård träning från grunden är det som gäller. Vi är verkligen vänner för livet!"

Christer Wetterlund

"Kajsa-My är den tränare som fungerat bäst för mig. Med min diagnos ADHD så kan hon bemöta mig på ett bra sätt så jag förstår uppgiften och även förklarar saker och ting så jag kan förstå. Kajsa anpassar träningen efter min kunskap och förmåga så jag kan arbeta mig framåt i utvecklingen. Hon får mig att tycka att träningen är rolig och även lärorik, samt får mig att se olika saker ifrån olika perspektiv. Men även fått mig att växa i mig själv som ryttare. Kunde inte vara mer nöjd! <3"

Isabelle Singstrand

"Så proffsig, så kunnig, så duktig på att läsa hästen och ta fram våra brister och dela upp det i beståndsdelar och lösa det. Enormt pedagogisk och förklarar om, hur och varför. Rekommenderar henne av hela mitt hjärta."

Maria Helgesson